Persoonlijke coaching

Coaching gaat over zingeving, over het inrichten van je leven op een manier die bij je past en het maken van keuzes die daarbij aansluiten. Dat kan gaan over werk, over relaties met anderen maar ook over hoe je de balans bewaakt tussen werk en privé of over andere dingen die op je pad komen. Door oefeningen en gesprekken leer je nieuw gedrag en nieuwe vaardigheden. Samen kijken we naar wat jij belangrijk vindt in het leven, wat je kernwaarden zijn en waar je talenten liggen. Bewustwording van gedrag, patronen, gedachten, overtuigende belemmeringen en jouw eigen normen en waarden geven je zelfinzicht. Dit helpt je je doelen te verhelderen en tot passende oplossingen te komen.

NEEM CONTACT OP

"Coaching geeft je inzicht in 
wie je bent, 
wat je wilt en hoe je daar komt". 

WIST JE DAT?

Coaching voor iedereen is

Coaching is laagdrempelig; gewoon even sparen met iemand over werk, het leven, keuzes waar je voor staat. Een coach haalt je uit je vertrouwde gedachtencirkel en brengt je in contact met jezelf.

Als je je doel hebt omschreven je al halverwege bent

Het is vaak niet zo moeilijk om te omschrijven wat je niet wilt maar het is voor velen een hele klus om helder te krijgen wat je nu wel wilt. Met behulp van je coach maak je je doel echt ‘smart’ en omschrijf je wat je echt wilt bereiken.

Coaches niet met oplossingen komen

Een coach verzint geen oplossingen maar dat doet de cliënt zelf. Als je iets zelf bedacht hebt zal je ook eerder geneigd zijn om een oplossing te accepteren. De coach helpt hierbij door de juiste vragen te stellen, luistert naar je en helpt je om de dingen op een rijtje te zetten.

Je met coaching echt kunt veranderen

Vaak zeggen mensen dat is de aard van het beessie en dat kun je niet veranderen maar er zijn genoeg voorbeelden van mensen die wel zijn veranderd. Vaak zit er een belemmerende overtuiging die een verandering tegen houdt. Als je deze weet om te buigen naar een versterkende overtuiging dan is er heel veel mogelijk.

Wandelcoaching

We voeren onze coachingsgesprekken heerlijk in de natuur, we zijn samen in beweging op een rustig tempo. Je zintuigen worden geprikkeld en je hoofd raakt leeg. Je komt makkelijker bij je gevoel waardoor je snel inzicht krijgt over waar het werkelijk over gaat. Voor veel mensen werkt het laagdrempeliger en fijner dan in een kamer tegenover elkaar. Natuur geeft rust, een gevoel van vrijheid en ontspanning maakt praten makkelijker. 

NEEM CONTACT OP